Suomi
Valuutat:
  Kirjaudu sisään  |   Luo tili    
ecco golf

Toimitus & Palautus


Käytämme pääasiassa EMS (Global Express Mail Service) lähettää omia tuotteita; Joskus me myös hyväksyttävä muita Express, kuten UPS ja DHL. Toimitamme ympäri maailmaa, se voi kestää 3-9 päivää. Täällä, lupaamme lähettää oma kohde 12-24 tuntia.

Toimitus Delay:

Seuraavat tosiasiat voi viivästyttää:

1.Your tilaus on suuri määrä, joten otamme enemmän aikaa valmistella products.If järjestys on liian suuri antaa yhdellä kertaa, meidän täytyy vain jakaa ne ja lähettää ne pois useita kertoja.

2.Special päivää: Tilaukset voi viivästyä lähetetty pois joitakin erityisiä päiviä, kuten viikonloppuisin, loma-ja muut erityiset päivää. Kuten niin monta tilausta tarvitsevat prosessin, meidän ylimääräisiä päiviä käsitellä järjestyksessä.

3.Climate tai muista syistä: Yleensä koko toimitus on 3-9 päivää, kun ilmaston tai muista syistä, toimitus saattaa tarvita enemmän päivää.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ:

Jos haluat palauttaa kohteen (s), ota yhteyttä asiakaspalveluumme kolmen päivän kuluessa, kun sait paketin. Anna nimesi, jotta sähköposti ja tilausnumero kun yhteyttä asiakkaan service.And joudut maksamaan postituskulut ja käsittelymaksun paluuseen.

1.Item (t) on palautettava alkuperäisessä kunnossa ja he eniten ole kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä.

2.Sale kauppatavara on palautettava 30 päivän kuluessa toimituksesta.

3.Edellä syy tuoton aiheuttamista itse (esim kokoa, väriä haluat), ei voida hyväksyä

4.Shipping maksuja paluu maksaa asiakas.

5.Refunds voi kestää 7-30 arkipäivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta, se on riippuvainen pankki.

HUOM: Jotkut tyylit ovat customerized mukaan facotry ja johtuu erosta annostelee saattaa olla pieniä eroja kuvista näkyy sivustollamme.

Exchange Policy:

Ota yhteyttä meille nimesi ja järjestyksen sähköpostin ja tilausnumero kun haluat vaihtaa eri kokoa tai väriä kolmen päivän kuluessa. Jos haluat vaihtaa muita tyylejä, sinun on maksettava hinta levitä. Lisäksi sinun täytyy yhteyttä cusomer palvelu, ne auttavat you.All vaihto tuotteiden on säilytettävä alkuperäisessä kunnossa, ja eivät ole kuluneet, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit liitteenä. Joudut maksamaan postikuluja ja käsittelymaksu samoin.

Jos on muita merenkulun tiedustelut, älä epäröi ottaa yhteyttä us.Thank teille!